ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Το ΟΜΜΑ-Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Αθηνών είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες διαγνωστικές και χειρουργικές Οφθαλμολογικές κλινικές στην Ελλάδα.

Δημιουργήθηκε το 1990 ως οφθαλμολογικό κέντρο παραπομπής ασθενών, αλλά εδραιώθηκε ως υψηλών προδιαγραφών Οφθαλμολογικό Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας.

Είναι η υλοποίηση ενός οράματος για μια ολοκληρωμένη και σύγχρονη αντιμετώπιση του οφθαλμολογικού ασθενούς. Δημιουργήθηκε από 100 καταξιωμένους οφθαλμίατρους, εξιδεικευμένους σε συγκεκριμένους τομείς της οφθαλμολογίας.

Στις νέες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του ΟΜΜΑ , 2000 τ.μ., που βρίσκονται πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, εξυπηρετούνται πάνω από 20.000 περιστατικά το χρόνο, τα οποία παραπέμπουν οι περισσότεροι από 500 συνεργαζόμενοι οφθαλμίατροι από όλη την Ελλάδα.

Ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας του ΟΜΜΑ αποτελεί ο συνδυασμός γνώσης στην οφθαλμολογική περίθαλψη και εμπειρίας στη χρήση εξοπλισμού τεχνολογίας αιχμής.

Τα εξειδικευμένα τμήματα οφθαλμολογικής φροντίδας του ΟΜΜΑ είναι:

Όλα τα τμήματα διευθύνονται από κορυφαίους εξειδικευμένους οφθαλμιάτρους, επανδρώνονται από άρτια εκπαιδευμένο νοσηλευτικό προσωπικό και είναι εξοπλισμένα με τεχνολογικά πρωτοποριακά μηχανήματα.