ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ OCT - ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΓΕΙΟΓΡΑΦΙΑ OCT 01

Η αγγειογραφία OCT είναι η πιο εξελιγμένη μη-επεμβατική τεχνολογία που επιτρέπει την απεικόνιση της ροής του αίματος στον αμφιβληστοειδή και χοριοειδή χιτώνα μεσω της αποτύπωσης του OCT. Έτσι πραγματοποιείται η απεικόνιση της μικροαγγειακής ροής, που δεν αποκτάται εύκολα μέσω της συμβατικής μεθόδου φλουροαγγειογραφίας ή ICG αγγειογραφίας.

Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία χρησιμοποιείται προς το παρόν για την κλινική εκτίμηση διαταραχών που αφορούν τον οφθαλμό. Ωστόσο, προσδοκούμε οτι θα χει καθοριστική σημασία στην αξιολόγηση της κυκλοφορίας του αίματος με την ιδιόκτητη αλγοριθμική ανίχνευση της ροής τ αίματος του Topcon , OCTARA™. Μαζί η προσθήκη της πηγαίας σάρωσης OCT και του αλγόριθμου OCTARA™ θα συνεισφέρουν στην κλινική προαγωγή και στην αποδοτικότητα των οφθαλμικών διαγνωστικών.

Το Topcon είναι το πρώτο στον κόσμο που παρουσίαζει την συνδυαστική απεικόνιση πρόσθιας και οπίσθιας πηγαίας σάρωσης DRI OCT Triton, η οποία ενσωματώνει χρωματισμένη φωτογράφιση βυθού, πλήρης ανάλυσης και αυτοφθορισμό και FAF απεικόνιση και αποτελούν εργοστασιακή επιλογή.

Τεχνολογία πηγαίας σάρωσης & 1,050nm μήκος κύματος.

Η πηγαία σάρωση OCT παρέχη σημαντική βελτιωση πανω στο συμβατικό OCT . Χάρις στο βελτιστοποιημένο φως σάρωσης μακρού μήκους κύματος (1,050nm), υπάρχει καλύτερη διείσδυση στα βαθύτερα στρώματα του ματιού. Ως αποτέλεσμα αυτό το φως σάρωσης μπορεί επισης να διεισδύει καλύτερα μέσα απο καταρράκτη, αιμορραγίες, αιμοφόρα αγγεία και τον σκληρό.

Η πιο γρήγορη σάρωση στον κόσμο με ταχύτητα 100,000 A-Scans/sec.

Περίπου δύο φορες μεγαλύτερη ταχύτητα σάρωσης, απο το Topcon SD OCT, που θα επιφέρει περισσότερες σαρώσεις για μονή B-scan εικόνα και πιο περιεκτικές εικόνες οι οποίες θα στηρίζουν την αποδοτικότητα και την ποιότητα της διάγνωσης.